Get Adobe Flash player

Удружење физичара ''Омега'' Ниш расписује

ЈАВНИ КОНКУРС
ЗА УЧЕШЋЕ НА 11. ЗИМСКОМ КАМПУ ФИЗИКЕ ''СОКОБАЊА 2017''

 

 

Основне информације

 

Удружење физичара ''Омега'' Ниш упућује јавни позив ученицима VII и VIII разреда основних школа са територије Републике Србије за подношење пријава за учешће на 11. Зимском Кампу физике ''Сокобања 2017'' по регресираној цени (у даљем тексту: Камп физике), који ће би одржан од 29. јануара до 05. фебруара 2017. године у Сокобањи, у хотелу ''Бањица''.
Камп физике организује Удружење физичара ''Омега'' Ниш, у сарадњи са Друштвом физичара Србије, а уз финансијску подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије.
Камп физике окупља ученике који показују посебно интересовање за физику и природне науке. Кроз садржаје Кампа физике ученицима се пружа могућност за активно стицање знања о физичким појавама, развијање способности за примену знања из физике, упознавање са могућностима човека да упозна природу и објасни природне појаве, развијање и подстицање радозналости, уочавање узрочно-последичних веза у природи, изграђивање научног погледа на свет, креирање првих Пауерпоинт и Прези презентација, филмова и рачунарских апликација и програма у Скреч окружењу. Све то кроз дружење са вршњацима.
Детаљније информације:
http://omegafizika.rs/index.php/11-2012-05-10-06-37-51/61-kampfizike01-10
http://omegafizika.rs/index.php/11-2012-05-10-06-37-51/62-11kampfizike

 

Услови:


На конкурсу могу учествовати ученици VII и VIII разреда основних школа са територије Републике Србије, који су школске 2015/16. учествовали на Републичком такмичењу из физике и том приликом освојили неку од награда.
Ранг листа ће бити формирана на основу броја освојених поена на Републичком такмичењу из физике. Подаци о броју освојених бодова и пласману на Републичком такмичењу из физике биће коришћени из званичних материјала Државне комисије за такмичења ученика основне школе.
На основу наведених критеријума биће одабрано 20 ученика (10 ученика VII и 10 ученика VIII разреда) који ће на Кампу физике боравити по регресираној цени од 2100,00 динара (наведени износ одабрани учесници ће уплатити најкасније десет дана пре почетка Кампа физике; ако то не учине, сматраће се да су одустали и биће позван наредни ученик са списка).


Напомена: Трошкове превоза до Сокобање сносиће сами учесници.

 

Документација


Пријава за учешће на Кампу физике.


Пријаву можете преузети овде.

 

Начин подношења пријаве


Попуњену пријаву доставити електронском поштом до наведеног рока на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лични подаци наведени у пријави су тајни и биће доступни само члановима Комисије која врши избор учесника Кампа физике.

 

Рок за подношење пријаве


Рок за подношење пријаве је 25. децембар 2016. године. Пријаве поднете после истека наведеног рока сматраће се неблаговременим и неће се узимати у разматрање.

 

Доношење одлуке


Комисија за избор учесника Кампа физике, коју формира Извршни одбор Удружења физичара ''Омега'' Ниш, формираће ранг листу и извршити избор. Комисија ће ранг листу сачинити на основу пријава учесника и података добијених од Државне комисије за такмичења ученика основне школе.
Ранг листа - Списак изабраних учесника Кампа физике биће објављен у року од пет дана од истека рока за пријављивање учесника, на сајту Удружења http://omegafizika.rs. На ранг листу подносиоци пријаве имају право приговора Извршном одбору Удружења физичара ''Омега'' Ниш у року од три дана од дана објављивања. Одлуку о приговору Извршни одбор доноси у року од три дана од дана пријема.

 

Додатне информације


Све додатне информације заинтересовани могу добити у Удружењу физичара ''Омега'' Ниш.
Контакт особа: Југослав Ђорђевић, председник Удружења
Телефон: 069/756-494
Електронска пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Посетиоци

Данас6
Укупно77039

Currently are 15 guests and no members online