Get Adobe Flash player

Удружење физичара ''Омега'' Ниш организује


ПРОЈЕКАТ СКАЈФИ - БЕСПЛАТНУ ОНЛАЈН ДОДАТНУ НАСТАВУ ИЗ ФИЗИКЕ ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ

Поштоване колеге,

Велико нам је задовољство да Вас, наставнике физике  и Ваше  ученике,  позовемо на учешће у пројекту „Скајфи 4“.  Пројекат је подржан од ДФС и наставак је вишегодишњег успешног дружења. Наш заједнички рад колеге и надлежни оценили су највишим оценама а на Републичком семинару за наставнике физике у Вршцу, маја 2014, добили смо Прву награду за наставнички пројекат.


 

Удружење физичара Омега у сарадњи са ДФС и подружницом ДФС Ниш, а ове године уз финансијску подршку Министартсва просвете, науке и технолошког разрвоја, организује бесплатну онлајн додатну наставу и припреме за такмичења  из физике, ученика шестог, седмог и осмог разреда основних школа са целе територије Републике Србије у току целе школске 2016/17. године. Програм ћемо реализовати на интернету, на  Мудл (Moodle) платформи Удружења, која се налази на веб адреси http://moodle.omegafizika.rs.

 

Ученици могу да прате наставу како из Дигиталних кабинета својих школа, тако и код куће, у време и на начин  који им највише одговара. Никави посебни услови и програми сем рачунара са обичном интернет везом нису неопходни. Наставници ће бити у могућности да прате активности и рад својих ученика али и да узму учешће у раду ако то желе. Све активности у току пројекта усклађене су са наставним плановима и  програмима рада као и са календаром такмичења које прописује Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Настава је организована по темама у 20 радних недеља.

 

И ове године настава и учешће су потпуно бесплатни за све пријављене ученике и наставнике са територије Републике Србије.

 

Потребно је да наставници физике у школама попуне  пријаву  и пошаљу имејлом на назначену адресу. Након пријављивања добиће имејлом сва потребна упутства и параметре (шифре) за приступ.

Родитељи потписују документ „Пристанак родитеља“ и предају наставнику. Попуњени и потписани документ наставници не шаљу Удружењу Омега већ чувају  у својој архиви.


 

Попуњену Пријаву школа или наставник шаљу електронском поштом на мејл

 

omegafizika@hotmail.rs

 

Рок за пријављивање: до 30. децембра 2016.

 

Прву тему отварамо у суботу, 17. децембра 2016. године.

 

Ближа обавештења о пројекту можете добити упитом на наведени мејлом  или на веб адресама:

 

http://omegafizika.rs

 

http://moodle.omegafizika.rs/

 

http://www.dfs.rs/

 

као и у ФБ групи  https://www.facebook.com/groups/207852489286704/


Посетиоци

Данас32
Укупно77065

Currently are 39 guests and no members online